Eu, Codruț Marițanu sunt...

Specialist în Publicitate online focalizat pe creșterea vânzărilor și al numărului de clienți noi!

Am realizat primul Website în urmă cu 10 ani, fiind pasionat de tehnologie și informatică, iar din 2010 fac Publicitate Offline si Online. Am avut plăcerea să lucrez cu oameni din multe domenii de activitate: servicii electrice, asociații non-profit, centre medicale, avocați, magazine online etc. Și acum sunt pregătit să te ajut si pe tine să îți crești numărul de clienți.

Cine sunt?
Sunt un om pasionat de IT, fotografie si călătorit. Primii mei bani i-am câștigat la 14 ani fotografiind evenimente si programând site-uri pentru diverse cunoștințe. Am avut ocazia să lucrez și in producțtie publicitară și fotografică, să creez grafică pentru agenții de marketing iar acum ma ocup de Publicitate Online.
Ce îmi place să fac?
Imi place foarte mult să călătoresc și din fericire "job-ul meu" imi permite acest lucru din plin. Cel mai probabil în fiecare lună voi lucra din altă parte a țării, dar îți promit ca niciodată campaniile tale nu vor fii neglijate!
De ce să lucrezi cu mine?
Sunt pasionat de ceea ce fac. Comunic foarte bine cu clienții de obicei prin e-mail. Am experiență atât în grafică publicitare, publicitate offline cât și online, fiind și Partener Google certificat.
Ce este un partener Google?
Partenerii Google sunt agenții de marketing online recomandate de Google pentru gestionarea calitativă a publicității pe Google AdWords. Veți recunoaște un Partener Google după insigna oficială. Eu am îndeplinit toate cerințele pentru a primi certificarea de Partener Google.

Spune-mi mai multe despre afacerea ta!

Sunt dispus să îți ofer Gratuit o strategie de promovare potrivita pentru afacerea ta!

Ce spun clienții mei?

Toate recenziile
Colaborez cu Codrut de mai bine de un an si pot sa zic ca a fost cea mai buna perioada in ceea ce priveste afacerea mea. Il recomand 100%!! Ceea ce apreciez la el cel mai mult este seriozitatea si implicarea fata de tot ce inseamna promovarea in mediul online, faptul ca m-a invatat sa imi tin o evidenta clara a clientilor mei si sa investesc atat cat este necesar si profitabil! Da, pot sa spun ca e persoana care a facut cunoscut Darsis Clinique in Oradea si nu numai ( avem pacienti si din Iasi) si ma bucur ca am facut acesta alegere!
Darina - Darsis Clinique
www.darsis.ro
Desi aveam site la care faceam promovare si investeam resurse financiare in campania Google AdWoords simteam nevoia unei promovari online facuta impecabil . O cunostiinta mi la recomandat pe Codrut Maritanu ... am zis , hai sa vedem ce se intampla ...si am vazut !!! Este important sa aloci reusrse financiare pentru promovare , INSA este mai important sa fie gestionate cum trebuie ...si asta pot spune despre Codrut Maritanu ! A facut o treaba "asa cum trebuie " ! Ma bucur mult ca putem colabora ! Si ma bucur mult de rezultate !
Alina - Comporsa
www.comporsa.ro

Certificările mele Google și Facebook

Sunt din Oradea
dar imi place mult să călătoresc!
codrut@maritanu.ro
este adresa mea de e-mail
+4 0742 490 584
dar prefer un e-mail 🙂