Publicitate Social Media

Publicitate Facebook și Instagram

Câteva dintre avantajele promovării pe Rețelele de Socializare
  • peste 9 milioane de români pe Facebook
  • se poate face targetare avansată
  • strangerea de lead-uri la costuri mici
  • disponibilitate de a cumpăra produse la prețuri mici

Rata de absorbție a Facebook-ului dintre internauții români

* aceste informații au fost corelate potrivit unor date oferite de facebrands si internetworldstats
50%

Raport femei/bărbați

Conturile de facebook din România sunt împărțite cam 50-50, lucru care este oarecum îmbucurător pentru cei care se speriau ca nu au audiență masculină

68%

S-au declarat căsătoriți

în comparație cu 22,6% singur; 8,26% într-o relație și 1.09% logodiți - cel mai probabil procentele se schimbă considerabil dacă se adună persoanele care nu au declarat statusul

27%

cu vârstă între 25-34 ani

urmate cu 21% de cei între 18-24 și 35-44, acestea fiind și cel mai activ public în zona de ecommerce. Celalte procente se prezintă așa: 12% - 45-54; 9% 13-17; 6% - 55-65 și 2.5% - 65+

73%

din internauți au Facebook

Potrivit unor statistici sunt undeva la 13milioane de români care folosesc internetul și aproximativ 73% din aceștia au cont de facebook.

Spune-mi mai multe despre afacerea ta!

Sunt dispus să îți ofer Gratuit o strategie de promovare potrivita pentru afacerea ta!

Cum să te promovezi pe Facebook / Instagram

Grafica și postari organice
În primul rând trebuie să ai o prezență activă prin postări regulate și de calitate, dar în același timp și printr-o grafică a paginii realizată in ton cu site-ul și celalte materiale de promovare ale companiei.
Publicitate plătită
Este necesară și publicitatea plătită pentru a aduce mai multe persoane noi pe pagina de facebook/site, dar și pentru a remarketa potențialii clienți care au vizitat site-ul deja. Atât facebook-ul cât și instagram-ul permit și campanii prin care să strângi lead-uri și conversii la un cost cât mai mic.

Ce spun clienții mei?

Toate recenziile
Colaborez cu Codrut de mai bine de un an si pot sa zic ca a fost cea mai buna perioada in ceea ce priveste afacerea mea. Il recomand 100%!! Ceea ce apreciez la el cel mai mult este seriozitatea si implicarea fata de tot ce inseamna promovarea in mediul online, faptul ca m-a invatat sa imi tin o evidenta clara a clientilor mei si sa investesc atat cat este necesar si profitabil! Da, pot sa spun ca e persoana care a facut cunoscut Darsis Clinique in Oradea si nu numai ( avem pacienti si din Iasi) si ma bucur ca am facut acesta alegere!
Darina - Darsis Clinique
www.darsis.ro
Desi aveam site la care faceam promovare si investeam resurse financiare in campania Google AdWoords simteam nevoia unei promovari online facuta impecabil . O cunostiinta mi la recomandat pe Codrut Maritanu ... am zis , hai sa vedem ce se intampla ...si am vazut !!! Este important sa aloci reusrse financiare pentru promovare , INSA este mai important sa fie gestionate cum trebuie ...si asta pot spune despre Codrut Maritanu ! A facut o treaba "asa cum trebuie " ! Ma bucur mult ca putem colabora ! Si ma bucur mult de rezultate !
Alina - Comporsa
www.comporsa.ro
Contactează-mă!

Contactează-mă!

Cred că poți deveni și tu unul dintre clienții mei mulțumiți. Promovez de ani de zile clienți din tot felul de domenii de activitate și am reușit sa găsesc pentru fiecare formula potrivită pentru creșterea afacerii lor cu ajutorul Publicitații Online!

Sunt din Oradea
dar imi place mult să călătoresc!
codrut@maritanu.ro
este adresa mea de e-mail
+4 0742 490 584
dar prefer un e-mail 🙂