De ce să faci publicitate prin Google AdWords?

Audiență mare
Prin intermediul motorului de căutare Google, ai acces la acea audiență din România care îți va face conversii la cel mai bun cost/conversie.
Expunere relevantă
Publicitatea va fi afișată persoanelor interesate, exact în momentul în care acestea caută informație despre produsele și serviciile voastre.
Monitorizarea rezultatelor
Publicitatea va fi afișată persoanelor interesate, exact în momentul în care acestea caută informație despre produsele și serviciile voastre.
Clienții te caută Online!

Peste 35% dintre români caută pe internet serviciile sau produsele de care au nevoie. Nu lăsa concurența sa îți ia clienții. De acum orice afacere trebuie sa fie prezentă online!

Poți să îți promovezi afacerea atât național cât și într-o anumită regiune din țară. Profit unui studiu facut în 2016, procentul afacerilor de tip servicii care se promovează pe Google AdWords este foarte mic. Profită de concurența scazută din această nișă!

Spune-mi mai multe despre afacerea ta!

Sunt dispus să îți ofer Gratuit o strategie de promovare potrivita pentru afacerea ta!

Remarketingul Google AdWords

Serviciile de Remarketing oferite de Google Adwords mențin legătura permanentă cu utilizatorii care deja au manifestat interes față de produsele sau serviciile ce le oferiți chiar dacă deja au părăsit website-ul dvs. După ce utilizatorul a interacționat cu brandul vostru, dar nu a efectuat pasul dorit, vă oferim șansa să-i reamintiți de voi prin intermediul anunțurilor publicitare, plasate pe website-urile ce le vizitează. Prin Remarketing se întărește recunoașterea brandului, iar vizitele se transformă mai ușor în vânzări.

Ce spun clienții mei?

Toate recenziile
Colaborez cu Codrut de mai bine de un an si pot sa zic ca a fost cea mai buna perioada in ceea ce priveste afacerea mea. Il recomand 100%!! Ceea ce apreciez la el cel mai mult este seriozitatea si implicarea fata de tot ce inseamna promovarea in mediul online, faptul ca m-a invatat sa imi tin o evidenta clara a clientilor mei si sa investesc atat cat este necesar si profitabil! Da, pot sa spun ca e persoana care a facut cunoscut Darsis Clinique in Oradea si nu numai ( avem pacienti si din Iasi) si ma bucur ca am facut acesta alegere!
Darina - Darsis Clinique
www.darsis.ro
Desi aveam site la care faceam promovare si investeam resurse financiare in campania Google AdWoords simteam nevoia unei promovari online facuta impecabil . O cunostiinta mi la recomandat pe Codrut Maritanu ... am zis , hai sa vedem ce se intampla ...si am vazut !!! Este important sa aloci reusrse financiare pentru promovare , INSA este mai important sa fie gestionate cum trebuie ...si asta pot spune despre Codrut Maritanu ! A facut o treaba "asa cum trebuie " ! Ma bucur mult ca putem colabora ! Si ma bucur mult de rezultate !
Alina - Comporsa
www.comporsa.ro
Contactează-mă!

Contactează-mă!

Cred că poți deveni și tu unul dintre clienții mei mulțumiți. Promovez de ani de zile clienți din tot felul de domenii de activitate și am reușit sa găsesc pentru fiecare formula potrivită pentru creșterea afacerii lor cu ajutorul Publicitații Online!

Sunt din Oradea
dar imi place mult să călătoresc!
codrut@maritanu.ro
este adresa mea de e-mail
+4 0742 490 584
dar prefer un e-mail 🙂