Ce spun clienții mei?

Colaborez cu Codrut de mai bine de un an si pot sa zic ca a fost cea mai buna perioada in ceea ce priveste afacerea mea. Il recomand 100%!! Ceea ce apreciez la el cel mai mult este seriozitatea si implicarea fata de tot ce inseamna promovarea in mediul online, faptul ca m-a invatat sa imi tin o evidenta clara a clientilor mei si sa investesc atat cat este necesar si profitabil! Da, pot sa spun ca e persoana care a facut cunoscut Darsis Clinique in Oradea si nu numai ( avem pacienti si din Iasi) si ma bucur ca am facut acesta alegere!
Darina - Darsis Clinique - www.darsis.ro
Realizare identitate vizuală, site web și Promovare Online
Codrut m-a ajutat si mi-a creat toata identitatea vizuala si site-ul de inchirieri auto. Simt ca munca lui a fost foarte importanta in businessul stabil pe care il conduc acum.
Andy - Quick Rent - www.quick-rent.ro
Realizare identitate vizuala si site web
In momentul in care am ajuns sa apelez la serviciile lui Codrut eram convins ca AdWords-ul nu da rezultate, cheltuiam mult prea mult si nu aveam rezultate! Dar de cand colaboram mi-am schimbat parerea, acum simt cum in fiecare luna afacerea mea merge din ce in ce mai bine. Iti multumesc pentru efortul depus!
Sergiu - Repatrium - www.repatrium.ro
Promovare online
N-am ce sa zic altceva in afara de faptul ca esti un profesionist innascut! Super talentat! Felicitari!!!
Maria - Pool Control - www.poolcontrol.ro
Realizare site web
Desi aveam site de promovare si investeam resurse financiare in campania Google AdWords simteam nevoia unei promovari online facuta impecabil . O cunostiinta mi la recomandat pe Codrut Maritanu ... am zis , hai sa vedem ce se intampla ...si am vazut !!! Este important sa aloci reusrse financiare pentru promovare , INSA este mai important sa fie gestionate cum trebuie ...si asta pot spune despre Codrut Maritanu ! A facut o treaba "asa cum trebuie " ! Ma bucur mult ca putem colabora ! Si ma bucur mult de rezultate !
Alina - www.comporsa.ro
Promovare Google AdWords
Referitor la feedback-ul care sa exprime calitatea serviciilor realizate de Codrut vreau sa mentionez faptul ca aceasta colaborare s-a bazat pe seriozitate, promptitudine si imaginatie. Pe aceasta cale vreau sa multumesc lui Codrut.
Victor - www.servicii-electrice-rausse.ro
Realizare site web
In ce priveste colaborarea cu tine, cred ca am comunicat f bine pana acum, in comparatie cu alte colaborari de genul asta, cand nu prea simteam implicare, iar comunicarea in general lipsea sau era foarte formala, iar pe langa asta am zilnic cereri de oferta, lucru care ma bucura foarte mult. 🙂
Marilena Petrus - AB Calipac - www.abcalipac.ro
Promovare Google AdWords

Spune-mi mai multe despre afacerea ta!

Sunt dispus să îți ofer Gratuit o strategie de promovare potrivita pentru afacerea ta!
Contactează-mă!

Contactează-mă!

Cred că poți deveni și tu unul dintre clienții mei mulțumiți. Promovez de ani de zile clienți din tot felul de domenii de activitate și am reușit sa găsesc pentru fiecare formula potrivită pentru creșterea afacerii lor cu ajutorul Publicitații Online!

Sunt din Oradea
dar imi place mult să călătoresc!
codrut@maritanu.ro
este adresa mea de e-mail
+4 0742 490 584
dar prefer un e-mail 🙂