SMS & Email Marketing

Câștigă mai multe vânzări și fidelizarea clienților!

Marketingul prin email este o componenta importanta pentru succesul afacerii dumneavoastra. Nu conteaza daca afacerea dumneavoastra este online sau offline, prin e-mail marketing veti economisi bani, veti creste traficul spre site-ul dumneavoastra, loialitatea clientilor, popularitatea brand-ului, iar vanzarile si profitul vor creste.
  • Unul dintre cel mai mari avantaje ale SMS Marketingului este rata de deschidere a acestora, fiind undeva la 95%, în comparație cu doar aproximativ 25% la e-mailurilor, iar unul dintre dezavantaje este dimensiunea textului
  • Cu toate ca are o rată de deschidere mult mai mică față de SMS Marketing putem spune ca este mai folosit datorită flexibilității de creare a conținutului din acestea, putând folosi și elemente grafice și mai multe link-uri spre diverse produse sau pagini ale site-ului

Spune-mi mai multe despre afacerea ta!

Sunt dispus să îți ofer Gratuit o strategie de promovare potrivita pentru afacerea ta!

Crearea unei campanii de Email Marketing

Trebuie respectați 4 pasi esențiali atunci cand facem o campanie de E-mail marketing pentru a fi siguri ca va da cele mai bune rezultate
Strategia de marketing
În primul rând .. gândim 🙂 Ne gândim la obiectivele si rezultatele pe care ni le dorim să le obținem din această campanie.
Urmărire și raportare
Folosind platforme specializate de e-mail marketing se va face urmărirea rezultatelor și raportarea acestora pentru a se putea analiza.
Crearea e-mailului
In funcție de materialul pe care il avem facem conținutul e-mailului; de la design până la text - forma finală fiind analizată de mai multe ori înainte de trimitere.
Campanii de marketing
În funcție de rezultatele strânse cu privire la interacțiune, conversii, A/B test-ing la subiecte si texte din campanii se va face planul pentru următoarele campanii de Marketing (nu neaparat doar cele de e-mail)
Contactează-mă!

Contactează-mă!

Cred că poți deveni și tu unul dintre clienții mei mulțumiți. Promovez de ani de zile clienți din tot felul de domenii de activitate și am reușit sa găsesc pentru fiecare formula potrivită pentru creșterea afacerii lor cu ajutorul Publicitații Online!

Sunt din Oradea
dar imi place mult să călătoresc!
codrut@maritanu.ro
este adresa mea de e-mail
+4 0742 490 584
dar prefer un e-mail 🙂